Word Lid
menu
Word Lid

Home / Nieuws / Gemeenteraadslid Inge Smits neemt ontslag om familiale redenen

Gemeenteraadslid Inge Smits neemt ontslag om familiale redenen
Lokaal @ Vlaams Belang

Ons gemeenteraadslid Inge Smits nam ontslag uit de Stekense gemeenteraad om familiale redenen. Zij wordt opgevolgd door Chris Verschueren, die tijdens de gemeenteraad van 28/04/2020 de eed zal afleggen.

Wij danken Inge voor de samenwerking, de afgelopen jaren.

Onderstaande tekst zal worden voorgelezen worden tijdens de gemeenteraad door onze fractieleider, Koen De Cock.

Het was voor ons beiden een verrassing dat u verkozen was. Het was voor u en uw familie wellicht niet altijd even gemakkelijk om altijd en overal aanwezig te zijn. Zoveel te meer waardeerden wij uw inzet in de gemeenteraad, bij onze marktacties, bij onze feesten en in het bestuur van Vlaams Belang Stekene.

U ondervindt aan den lijve dat gezondheid is een groot goed is en ook dat het vangnet van de sociale zekerheid geen hangmat is. Maar u zou er natuurlijk niet aan denken daar gebruik van te maken…

Met u gaat een arbeidster, die met haar voeten op de werkvloer staat. Dat is jammer, want zo zijn er te weinig in de politiek. Papieren mannen en vrouwen des te meer.

Vandaag kiest u voor uw familie, net zoals u destijds uw studies liet staan voor uw jong gezin. U doet wat gedaan moet worden. Dat is verantwoordelijkheid nemen en dat siert u.

Bedankt en veel succes.